Illustraties


Een illustratie kan van alles en voor alles zijn. Ik maak bijvoorbeeld illustraties voor op kaarten, voor promotiemateriaal, ter illustratie bij een stuk tekst en voor kinderboeken.

Voor tekeningen en illustraties gebruik ik graag een veelvoud aan materialen. Zo gebruik ik vaak grafiet, houtskool, kleurpotloden, ecoline, waterverf, inkt, pen en krijt. De combinaties die je hiermee kunt maken zorgen voor meer diepte, rijkere kleuren en betere bedekking op het papier. Ik werk meestal op wit of getint papier, maar soms ook op grijs of zwart papier.

Illustraties werk ik meestal uit op de computer, na de eerste fase van schetsen en tekenen. Met een tekentablet bewerk ik de illustratie in Corel Painter, zodat er een digitaal eindproduct ontstaat van hoge kwaliteit. Dit laatste is zeker nodig wanneer het gedrukt zal worden.

Heb je interesse in een op maat gemaakte illustratie? Neem dan contact met me op via het contactformulier Dan stuur ik je een informatiefolder toe en kunnen we samen verder kijken wat de wensen zijn.