Nikki

Op het moment dat ik een potlood kon vasthouden, ben ik direct begonnen met tekenen. Mijn passie voor tekenen, schilderen en ontwerpen is sindsdien alleen maar gegroeid. Van tekenen voor mijzelf, tot het maken van schilderijen voor familie en vrienden, tot het maken van portretten en ontwerpen in opdracht.

Tijdens mijn studie aan het Nimeto in Utrecht heb ik veel geleerd over grafisch vormgeven, etaleren en 3D-ontwerp. In 2010 heb ik hier mijn diploma Ruimtelijke Presentatie en Communicatie behaald, met als specialisatie Standbouwontwerp.

Daarnaast ben ik mezelf blijven ontwikkelen door veel tekeningen en schilderijen te maken. Ik maakte ze eerst voor mijzelf, maar ze bleken erg gewild bij vrienden, familie en kennissen. Ik ben mijn bestaande werken gaan verkopen en vervolgens ook in opdracht gaan werken.


Het is mijn droom om in de toekomst ook cursussen te geven om anderen net zo enthousiast te maken in het tekenen.In de Galerij vind je afbeeldingen van recente projecten. Ik heb daar ook enkele reeds gemaakte tekeningen en schilderijen te koop staan.

Klik op Contact om mij vragen te stellen.

Volg mij ook op Facebook. Ik houd je daar op de hoogte van mijn werk en plaats af en toe foto’s van projecten waar ik mee bezig ben.


Nikki van der Laan